divendres, 24 de gener del 2014

RÚBRICA I AVALUACIONS FINALS

Després de tota la feina, ara ens ha tocat visitar per última vegada els blocs de les companyes i també revisar el nostre altre cop.

Hem modificat els errors que ens han comentat les companyes, comentaris que sempre ens serveixen per millorar i donem el bloc per finalitzat. Hem arreglat l'activitat que no s'obria (ens havíem descuidat de fer-la pública) i també hem afegit l'assignatura i la universitat al subtítol de l'encapçalament. Ens ha semblat molt motivant aquesta activitat i pensem que és una eina útil pel futur que ens espera. Nosaltres no som gens expertes en noves tecnologies i cada cosa ens representava un repte (el vídeo, el simple fet de penjar les activitats...) però creiem que al final ens n'hem sortit força bé.

Estem contentes de la feina i d'ara en endavant ja sabem una cosa més per compartir informació i treballar en qualsevol àmbit, ja sigui laboral o personal.

Moltes gràcies als companys i companyes que ens han avaluat perquè pensem que han estat molt correctes amb nosaltres i sempre han intentat fer crítiques constructives i gens ofensives.

Fins una altra!

Elba, Alba i Ariadna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada